Klinieken

Wilt u snel duidelijkheid over een lichaamlijke klacht? Of hebt u te maken met lange wachtlijsten voor een MRI scan? Binnen 2 dagen kunt u terecht voor een MRI scan in onze kliniek in Baarn. U ontvangt dan binnen 24 uur na uw MRI scan de uitslag.

 Medisch Centrum Baarn


Het Medisch Diagnostisch Centrum Baarn maakt in opdracht van artsen en specialisten gerichte MRI-scans om een diagnose te kunnen stellen. Daarnaast kunt u ook zelf een afspraak met ons maken, bijvoorbeeld omdat u geen duidelijkheid krijgt of een bepaalde klacht, of als second opinion.Service en kwaliteit

Voor het Medisch Diagnostisch Centrum Baarn staan service en kwaliteit vooraan. U kunt bij ons rekenen op een zeer patiëntvriendelijke en servicegerichte werkwijze. Bovendien wordt u ontvangen en onderzocht in een exclusieve kliniek, waar u tijdens uw verblijf heerlijk ontspannen en comfortabel kunt verblijven.

Het Medisch Diagnostisch Centrum Baarn werkt met een zeer gespecialiseerd en ervaren team radiologen uit binnen- en buitenland. Tevens maken wij gebruik van de nieuwste technieken om een zo goed mogelijke diagnose te kunnen stellen.