MRI scans

Hieronder vindt u een overzicht van MRI scans waarvoor u binnen 2 dagen bij ons terecht kunt. Zowel met als zonder verwijzing. Wilt u meer weten over één van deze MRI scans? Vraag dan ons gratis informatiepakket aan.


MRI scan hoofd

Een mri scan van het hoofd kan duidelijkheid geven over klachten als hoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn. Tevens geeft het inzicht in de situatie van uw schedel en hersenen.

MRI scan nek

Met een MRI-scan van uw nek kunt u helderheid krijgen over bepaalde klachten zoals een zere nek (pijn in de nek en hals) en nek- en schouderklachten.

MRI scan schouder

Schouderpijn, schouderontsteking, pijnlijke schouders of zelfs een slijmbeursontsteking aan de schouder? Om duidelijk te krijgen waar dit soort klachten vandaan komen, geeft een MRI scan van de schouder opheldering.

MRI scan rug

Een mri scan van uw rug geeft inzicht in de oorzaak van uw rugklachten. Tevens kan er inzicht verkregen worden of uw lage onderrugklachten voortkomen uit bijvoorbeeld een scheve wervel,
slijtage of een rughernia.

MRI scan buik

Pijn in de bovenbuik komt zeer vaak voor. Bovenbuik pijn of buikpijn is een zeer breed begrip en als pijngebied wordt meestal de maagstreek of buik aangegeven. Langdurige buikpijn kan wijzen op verschillende aandoeningen. Bij Prescan kunt u terecht voor een MRI scan van uw bovenbuik.

MRI scan heup

Heupklachten kunnen u behoorlijk beperken in al uw bewegingen. Door pijn in de heup gaan mensen zich vaak een ander looppatroon aanwennen. Bij Prescan kunt u binnen enkele dagen een MRI scan laten maken van uw heup.

MRI scan bekken

Veel mensen hebben last van de bekken (bekkenpijn), veroorzaakt door bekkeninstabiliteit, slijtage of andere afwijkingen zoals tumoren. Een MRI scan van de bekken geeft veel waardevolle informatie over de mogelijke oorzaak van uw klachten

MRI scan knie

Knieklachten kunnen verschillende oorzaken hebben, die met een gerichte MRI scan van de knie kunnen worden opgespoord. Zo kunnen er meniscus klachten zijn, een ontsteking in de knie of vocht in de knie.

MRI scan voet

Pijn in de voet of voeten kan verschillende oorzaken hebben, zoals een verstuiking van de gewrichtsbanden (verstuikte voet), een botfractuur (gebroken voet) of een ontsteking in de voet. Bij Prescan kunt u terecht voor een MRI scan van uw voet en/of enkel.

Gratis informatiepakket

Wilt u meer informatie over de MRI scans? Vraag dan geheel vrijblijvend ons gratis informatiepakket aan.

Informatiepakket aanvragen